Zonwering offertes vergelijken

Zonwering offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een passende zonwering? Wij raden u aan om een aantal offertes aan te vragen voordat u een keus maakt. Wanneer u enkele offertes naast elkaar legt kunt op eenvoudige wijze het aanbod van specialisten uit uw eigen regio vergelijken. Let goed op de kwaliteit- prijs verhoudingen. U bent bij ons niet veel tijd kwijt voor het aanvragen van een offerte. Het is gemakkelijk en u krijgt de offerte spoedig thuisgestuurd. Door wij u de offerte snel toesturen, is het voor u mogelijk om direct een keus te maken. Op deze manier zit u na een paar dagen al in uw tuin onder een nieuw zonnescherm.

Soorten zonwering

Er zijn diverse types zonwering op de markt. Onze specialisten leveren allerlei soorten zodat u altijd een geschikte zonwering vindt. Elke type zonwering heeft goede en slechte kanten. Wij gaan hieronder wat dieper in op elke soort zonwering.

Rolluiken

Rolluiken bieden een uitstekende protectie tegen de zon. Zij weren de zon voor 100%. Niet alleen zijn rolluiken zonwerend, zij beschermen tegen lawaai, vandalen en inbrekers. Een voorzetrolluik is erg makkelijk te plaatsen, voor dit type hoeft niet uw gehele gevel eruit om de rolluiken te installeren. Dit is vooral handig als u ze op uw huidige woning wilt inbouwen. Wilt u meer informatie? Vraag dan een offerte aan, deze bevat nuttige informatie over de verschillende rolluiken.

Screens

Screens geven u meer privacy, dit komt doordat men van buiten niet langer uw woning in kan kijken. Vanuit de binnenkant van uw woning naar buiten kijken is geen enkel probleem. Screens zijn voor 85% zonwerend en nemen hebben niet veel ruimte nodig om geplaatst te worden.

Markiezen

Markiezen geven uw woning een klassieke uitstraling omdat zij ronde vormen hebben. Men kiest vaak voor dit soort zonwering bij een klassiek gebouw. De markiezen komen dan goed tot hun recht. Uw doorloop wordt enigszins belemmerd, doordat zij geen open zijkanten hebben. Voordeel van gesloten zijkanten is dat dit zonlicht tegenhoudt.

Zonneschermen

Met een knikarmscherm behoudt u een prima doorloop. U kunt een knikarmscherm vanwege de knikarmen niet horizontaal uitrollen. Dit type zonnescherm heeft een groot oppervlakte, waardoor veel schaduw creëert. Het opverkapt uw hele terras, zodat u met het hele gezin van de verkoeling kan genieten. Knikarmschermen worden aan uw buitengevel geïnstalleerd.

Een offerte aanvragen

Wij hebben enkel de beste specialisten in onze selectie opgenomen. U bent bij hen gegarandeerd van vakmanschap. Maak gebruik van onze service en vraag een offerte aan. Een keuze maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bespaar tot 40% op uw investering door offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit. Snel geregeld en geheel vrijblijvend. Kwieq is er voor uw gemak!