Zonneboiler offertes vergelijken

Zonneboiler offertes vergelijken

Verwarm eenvoudig en voordelig leidingwater door middel van een zonneboiler. Niet alleen bespaart u aanzienlijk op uw energie-uitgaven, ook de natuur zal u dankbaar zijn. Er worden geen gevaarlijke stoffen uitgestoten bij het opwekken van zonne-energie. De zonneboiler is een systeem waarbij er leidingwater in een opslagtank samen met een zonnecollector op uw dak staan. In de opslagtank loopt een buizensysteem dat aangesloten is op de zonnecollector, het buizensysteem is verantwoordelijk voor het verwarmen van uw leidingwater. Uw CV ketel neemt het verwarmen van uw water gedeeltelijk over als er niet genoeg zonlicht is. U vraagt via Kwieq snel een offerte aan zonder verdere verplichtingen. De gelieerde zonneboiler installateurs brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden!

Volledige installatie

Geïnteresseerd naar de prijzen van een specifieke boiler? Geef uw wensen door via het contactformulier en de deelnemende specialisten sturen u spoedig een offerte toe. Laat het installeren en onderhouden van uw zonneboiler over aan onze professionals. Zij hebben veel ervaring met zonne-energie en kunnen u adviseren over het gebruik van de boiler. U weet dan zeker dat u alles haalt uit uw zonneboiler.

Reparatie en onderhoud

Voorkom onnodige reparaties door periodiek onderhoud aan uw zonneboiler te plegen. U ziet een storing of probleem op deze manier direct, zodat u er gelijk iets aan kunt doen. Zo profiteert u zo veel mogelijk van uw zonne-energie. Sluit een onderhoudscontract met ons af. U hoeft dan niet langer zelf aan het onderhoud te denken, onze specialisten zorgen ervoor dat het onderhoud met regelmaat wordt gepleegd. Vraag hiervoor een offerte aan, u sluit gemakkelijk een onderhoudscontract af nadat u de offerte heeft ontvangen.

Offerte aanvragen

Wellicht wilt u binnenkort overstappen op zonne-energie. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een specialist, is het via ons mogelijk om tot vijf offertes aan te vragen. Het is aan te raden om het aanbod van de specialisten uit uw regio te vergelijken. U krijgt dan een idee van wat er aangeboden wordt en voor welke prijs. Via Kwieq bespaart u tot 40% op uw investering. Mogen wij één minuut van uw tijd? Vul het formulier in en trek zelf uw conclusie!