Over ons

Kwieq brengt vraag en aanbod samen. Met onze dienstverlening springen wij in op de behoefte van het MKB om goed gevonden te worden op internet en de behoefte van de consument die zoekt naar een betrouwbaar bedrijf.

Voor het MKB

Het MKB laat veel kansen liggen op het internet. Het inschakelen van een marketingbureau voor de realisatie van een goede website kost veel geld en zelf hebben de bedrijven vaak de kennis niet in huis om een website goed te positioneren in de zoekmachines (Google). Hierdoor is de website van de MKB’er vaak onderbelicht en lopen bedrijven vele nieuwe potentiële klanten mis. Kwieq zorgt ervoor dat bedrijven zonder kennis van internet en zoekmachineoptimalisatie toch goed vindbaar zijn in Google, zonder dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Wij bieden een oplossing waar u geen omkijken naar heeft. U bent sterk in uw vakgebied, wij in online marketing. Voor meer informatie over de no cure, no pay werkwijze verwijzen wij u naar de pagina “Uw bedrijf op Kwieq”.

Voor de consument

Internet biedt enorm veel voordelen, maar helaas is er ook een andere kant van de medaille. Bedrijven met een nette website profileren zich als een betrouwbare partner, maar blijken dit geregeld niet te zijn. Het is vervelend wanneer afspraken niet worden nagekomen of dat u wordt misleid met aanbiedingen die niet blijken te kloppen. Kwieq springt in op deze onduidelijkheid. Wij bieden onze bezoekers de mogelijkheid om bedrijven vrijblijvend met elkaar te vergelijken, of om direct contact op te nemen met een specifiek bedrijf bij u in de regio. Daarnaast biedt Kwieq u de mogelijkheid om een specifiek bedrijf te beoordelen op prijs en kwaliteit van het geleverde werk. Door ervaringen van andere klanten te lezen krijgt u een goed beeld van het bedrijf. Wij adviseren u overigens altijd om afspraken goed vast te laten leggen, dit voorkomt onduidelijkheid achteraf.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn benieuwd naar uw mening over Kwieq.