Meest gestelde vragen (FAQ)

Meest gestelde vragen - FAQ

 

In de FAQ leest u de meest voorkomende vragen van onze klanten. Staat uw vraag hier niet tussen of wenst u specifiekere informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Op onze website ziet u in het dienstenoverzicht ons aanbod van diensten. Op de pagina van de gewenste dienst kunt u in de rechter kolom een offerte aanvragen. Dit doet u door het offerteformulier zo duidelijk mogelijk in te vullen. Op die manier kunnen wij u voorzien van een passende offerte.

Welke kosten zijn verbonden aan een offerteaanvraag?

Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan is dit gratis en geheel vrijblijvend. Hierdoor ziet u nergens aan vast als u gebruik maakt van onze service. Het is aan u om te doen wat u wilt met de offertes die u ontvangt.

Welke voorwaarden gelden er voor een aanvraag?

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom is het belangrijk dat u de werkzaamheden zo concreet mogelijk omschrijft. Op basis hiervan maken de specialisten de offerte op. Als u de offertes heeft ontvangen kunt u de offertes vergelijken op prijs, kwaliteit en de werkervaring. U zit nog nergens aan vast.

Hoeveel offertes kan ik maximaal aanvragen?

Via Kwieq kunt u maximaal vijf offertes aanvragen. Hierdoor blijft het aanbod overzichtelijk maar heeft u wel de ruimte om een passende keuze te maken. Aan u om de bedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit.

Wie ziet mijn contactgegevens?

Wij gebruiken uw contactgegevens alleen om contact met u op te nemen voor eventuele vragen. Soms is het nodig om contact op te nemen om de opdracht af te stemmen zodat er een passende offerte opgemaakt kan worden. Daarnaast zijn uw contactgegevens inzichtelijk voor bedrijven die op uw aanvraag reageren. De gegevens die wij van u ontvangen zijn slechts uw NAW-gegevens. De bij ons aangesloten bedrijven gaan vertrouwelijk om met deze informatie. Dit staat in het contract wat wij met onze specialisten hebben gesloten.

Hoe reageer ik op een offerte?

Nadat u uw offerte aanvraag heeft verzonden ontvangt u zo spoedig mogelijk de offertes via de e-mail. Als u de offertes heeft vergeleken kunt u contact opnemen met het bedrijf naar keuze. Wij brengen de andere bedrijven ook op de hoogte van uw keuze zodat zij weten wat klanten belangrijk vinden aan een offerte. Zo is het mogelijk dat de bedrijven zich in de toekomst kunnen verbeteren ten behoeve van de klant.