Mediator offertes vergelijken

Mediator offertes vergelijken

Wanneer u niet meer met plezier naar uw werk gaat alg gevolg van een meningsverschil met een collega, dan heeft dat meningsverschil te veel invloed. Uw werkzaamheden lijden eronder en het is tijd om hier iets aan te doen. Maak gebruik van bemiddeling om uw probleem op te lossen. Schakel hiervoor een mediator in, deze kiest geen partijen maar luistert naar alle kanten van het verhaal. Zet bemiddeling in als u een familie of zakelijk conflict hebt, maar ook tijdens een scheiding. Met behulp van mediation vindt u altijd een oplossing voor uw probleem. Vraag een offerte aan om een mediator in te zetten.

De kosten van een mediator

Tijdens een bijeenkomst zorgt de mediator voor bemiddeling. Er is meestal tussen de 3 en 5 bijeenkomsten nodig voor het oplossen van een conflict. Gemiddeld bent u €150 kwijt, dit is zonder 21% btw. Dit bedrag is te delen onder de betrokken personen. Als u niet tijdig naar een oplossing zoekt, kan er geschil uit de hand lopen. Dan moeten alle partijen een advocaat inzetten. Juridische procedures kosten aanzienlijk meer dan mediation. U ziet in een offerte precies hoeveel de bemiddeling u gaat kosten.

Spreeklocaties bemiddeling

Het is van belang dat u een neutrale plek uitzoekt voor mediation. Er zijn diverse plekken in Nederland waar u gebruik kunt maken van de spreeklocaties. Er zijn altijd mogelijkheden bij u in de buurt, maar u kunt er ook voor kiezen om de bijeenkomst ergens anders te laten plaatsvinden. Als u een offerte aanvraagt ziet u waar een bijeenkomst kan plaatsvinden in uw eigen regio.

Offerte aanvragen

U ontvangt bij ons een aantal aanbiedingen, zodat het aanbod eenvoudig te vergelijken is. Maak gebruik van onze service, de prijzen kunnen erg variëren en u wilt niet teveel betalen. Wanneer u het aanbod naast elkaar legt is een geschikte aanbieding snel gevonden.