Kozijnen offertes vergelijken

Kozijnen offertes vergelijken

Vraag bij ons enkele offertes aan van specialisten uit uw regio. U ontvangt de offertes per mail. Dit biedt u het voordeel dat u de offerte kan doornemen wanneer het u uitkomt. Wij raden u aan om het aanbod van diverse specialisten te bekijken. Vervolgens kunt u elke aanbieding rustig doornemen. Let goed op de prijs ten opzichte van de kwaliteit die geleverd wordt. De service die Kwieq u aanbiedt is kosteloos en verplicht u tot niets.

Soorten

Elk type kozijn is geschikt voor een andere situatie. Weet u niet welke soort u nodig hebt? Onze specialisten informeren u graag over de verschillende materialen en vertellen u graag welke soort het meest geschikt is voor u. Kies uit onderstaande materialen:

Kunststof

Kunststof is erg duurzaam. Het is een brandveilig materiaal, zelfdovend en vat slecht vlam. En kunststof trekt geen stof aan omdat het bijna geen elektrostatische eigenschappen heeft. Een groot voordeel is dat het onderhoud van kunststof minimaal is.

Houten kozijnen

De isolerende waarde van een kozijn van hout is zeer hoog. Hout zorgt ervoor dat kou niet binnen komt en de warmte binnen gehouden wordt. En dit type kozijn schildert u op elk gewenst moment in een andere kleur.

Aluminium

U heeft lang plezier van kozijnen die uit aluminium bestaan. Het is een materie die amper elektrostatisch is waardoor het vrijwel geen vuil aantrekt en schoon blijft. Aluminium is vooral handig voor een groot oppervlakte.

Offerte aanvragen

Door meerdere offertes aan te vragen, kunt u eenvoudig het aanbod van specialisten uit uw regio naast elkaar te leggen. In een offerte ziet u precies wat er aangeboden wordt en voor welke prijs. Het is mogelijk om het aanbod van maximaal vijf specialisten te bekijken. Vraag direct een offerte aan en bespaar tot 40% op de aanschafwaarde!