Energie besparen met uw zonnewering

Met zonwering besparen op energieksoten

Wist u al dat u gemakkelijk energie kunt besparen door een zonnewering aan te schaffen? Een zonnewering zorgt er in de zomermaanden namelijk niet alleen voor dat u zichzelf buiten beschermt tegen de zon, ook blijft het er in huis kouder door. Door een zonnewering uit te hangen, bespaart u gemakkelijk 15 procent aan energiekosten.

Besparen op energiekosten

Veel mensen zullen denken: maar ik heb thuis wel airconditioning, dus het blijft wel koud binnen. Wij kunnen u echter verzekeren dat als u buiten uw zonnewering uithangt, u maar liefst 40 procent zult besparen op de totale kosten van uw airconditioning. Dankzij het gebruik van zonnewering bespaart u dus op essentiƫle kostenposten in uw huis. Met dit geld zou u bijvoorbeeld weer langer op vakantie kunnen gaan!

Enkele regels voor uw zonnewering

Kiest u voor verticale zonnewering, die boven het raam wordt bevestigd, dan levert dit grote voordelen op betreffende uw energiebesparing. Hiervoor is het echter wel van belang dat u zich aan een paar regels houdt: zorg ervoor dat u uw zonnewering niet uit heeft hangen bij een flinke storm, aangezien de wind uw zonnewering kan aantasten. Ook bij regenval kunt u uw zonnewering het beste zo snel mogelijk opvouwen, omdat deze door regen kan worden aangetast, waardoor deze minder goed kan isoleren tegen UV-straling. Indien deze toch is nat geworden, kunt u het zonnescherm uitrollen wanneer het weer droog is, zodat deze succesvol kan uitdrogen.

Specialist gezocht?

Heeft u een specialist nodig voor de plaatsing van een zonnescherm? Of wilt u extra informatie over het perfecte type voor uw situatie? Via Kwieq vindt u gemakkelijk en snel experts bij u in de buurt. Door gratis offertes te vergelijken, kunt u eenvoudig geld besparen!

1 reactie

  1. In de lente van 2013 , hebben mijn partner en ik zonneschermen laten installeren, op sommige dagen was het gewoon te warm in huis, waardoor we steeds buiten moesten zitten in de schaduw voor verkoeling . Door de zonneschermen is het gewoon lekker om in warme periodes in huis te zijn voor verkoeling, en ik het ook fijn om in huis te zijn.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *