Een onstuimige 5 december

5 december drukte

Harde windstoten teisteren Nederland vandaag. Met extreem weer is het altijd afwachten of materiële schade u bespaart blijft. Het komt op een dag als vandaag maar al te vaak voor dat dakpannen van daken waaien, bomen omwaaien op auto’s of woningen. Daarnaast blijken tuinhuisjes en carports geregeld niet bestand tegen windstoten van windkracht 10 of meer. Uitermate vervelend wanneer je dit overkomt natuurlijk.

Drukte voor onze klanten

Voor onze klanten zijn de effecten van het onstuimige weer duidelijk merkbaar. Ons loodgietersbedrijf uit Zuid-Holland is deze ochtend druk in de weer met het herstellen van stormschade aan daken. Geheel zonder gevaar is dat echter niet, het is geen pretje om nu op het dak te staan. Vandaar dat er de nodige creativiteit en vakmanschap vereist is om iedere situatie op een goede manier op te lossen. Ook Installatiebedrijf De Haas heeft het druk. “Op een dag als vandaag staat mijn agenda stampvol met afspraken. Je weet nooit wie er over een uurtje belt. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is enige flexibiliteit wel verwacht. Vandaag werk ik minimaal 14 uur”, aldus heer De Haas.

Last van stormschade?

Indien u last heeft van stormschade dan biedt Kwieq uitkomst. Wij beheren een landelijk netwerk van onder andere lekkage specialisten, dakdekkers en loodgieters. De gelieerde bedrijven doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk voor u te herstellen, wij doen vandaag graag een stapje harder om iedere klant goed van dienst te zijn.

Kijk uit vandaag

Hopelijk heeft u ons vandaag niet nodig, maar het is een prettige wetenschap dat er een team van specialisten voor u klaar staat. Blijf vandaag liever binnen. Wanneer u toch de deur uit gaat, wees dan voorzichtig en loop bijvoorbeeld niet onder bomen door. Wij wensen u een prettige sinterklaasavond!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *