Deurwaarder offertes vergelijken

Deurwaarder offertes vergelijken

U spreekt een betalingstermijn af met een klant als u een dienst of product levert. Heeft u al een aanmaning naar de klant gestuurd en heeft u daar niets mee bereikt? Misschien heeft de klant niets ontvangen, ook komt de rekening niet altijd bij de juiste persoon aan. Door een aanmaning te sturen geeft u de klant een kans om te betalen. Daarna is het mogelijk om een derde partij in te schakelen. Als u ervoor kiest om een deurwaarder in de zetten, dan kunt u via ons een offerte aanvragen. Deze service helpt u bij het vinden van een geschikt deurwaarderskantoor.

Deurwaarders of incassobureau

Door de wettelijk status van een deurwaarder heeft hij meer bevoegdheden dan een incassokantoor. U wilt het geld dat u toebehoort graag op uw rekening zien, dat is begrijpelijk. Als er niet betaald wordt, is het noodzakelijk om verdere stappen te ondernemen. Het wordt dan tijd om een deurwaarderskantoor in te zetten. Vraag een offerte aan om meer informatie te ontvangen zodat u gebruik kunt maken van de diensten van een deurwaarderskantoor.

Gerechtsdeurwaarder

De deurwaarder wordt officieel gerechtsdeurwaarder genoemd. Zij hebben bevoegdheid om:

  • Beslag te leggen op loon
  • Beslag te leggen op de inboedel
  • Een dagvaarding uit te brengen
  • Een woning te ontruimen

Offerte aanvragen

Het is eenvoudig om bij ons een offerte aan te vragen. U kunt via ons het aanbod ontvangen van een aantal deurwaarders, zo kunt u het aanbod naast elkaar leggen. Neem de aanbiedingen rustig door, wanneer het u uitkomt. Maak gebruik van onze service, het kost u niets en is zonder verplichtingen.