Dakkapel offertes vergelijken

Dakkapel offertes vergelijken

Laat het plaatsen van uw dakkapel over aan een professional. Kwieq heeft diverse specialisten voor u geselecteerd die zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Bij onze vakmannen bent u verzekerd van vakmanschap. Vraag direct een aantal offertes aan, het is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Aan u om het aanbod te vergelijken en tot een goede keuze te komen. Via Kwieq bespaart u tot 40% op uw investering. Snel verdiend!

Waarom een dakkapel?

Uw woongenot gaat er erg op vooruit. U creëert ten eerste veel meer licht. Uw zolderkamer wordt groter met een kapel, zodat u meer bewegingsvrijheid hebt en uw zolder beter bij de rest van uw woning betrokken kan worden. Een groot voordeel is dat de waarde van uw woning zal stijgen wanneer u dakkapellen laat plaatsen. Een prefab dakkapel is het snelste te plaatsen. Bij dakkapellen van kunststof hoeft u amper onderhoud uit te voeren. Dit scheelt u tijd en geld. Door een offerte aan te vragen kunt u meer informatie ontvangen over uw mogelijkheden.

Verschillende soorten

Er zijn vele soorten dakkapellen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de verschillen de soorten. Meer informatie over de specifieke soorten kunt u in een offerte vinden. Een offerte aanvragen kost u niets en u bent nergens aan verplicht.

Kunststof

Dakkapellen van kunststof hebben een hoge isolatiewaarde, u bespaart hiermee aanzienlijk op uw energierekening. Het grootste voordeel is dat zij nauwelijks onderhoud nodig hebben.

Houten

Houten dakkapellen zijn nog altijd erg geliefd omdat zij op elke gewenst moment geschilderd kunnen worden. Zij hebben wel onderhoud nodig. Tijdig onderhoud plegen zorgt ervoor dat u nog lang kunt genieten van uw dakkapel. Deze soort heeft de laagste aanschafprijs.

Prefab

Dit type wordt in de fabriek voor u in elkaar gezet. Zo is het mogelijk om direct tot het plaatsen over te gaan. De kwaliteit is hoog en onderhoud is niet nodig. U betaald wel het meeste voor een dergelijke dakkapellen.

Dakkapel met plat dak

Het plaatsen van deze soort kan meestal, afhankelijk van de plek, zonder bouwvergunning. Het bouwen kost het minste, maar er moet periodiek onderhoud gepleegd worden.

Dakkapel met schuin dak

Voor het plaatsen van dit type heeft u een bouwvergunning nodig. De aanschafprijs is hoger, maar u creëert meer ruimte dan met een plat dak. Een groot voordeel is dat er bijna geen onderhoud gepleegd hoeft te worden.