Dakdekker offertes vergelijken

Dakdekker offertes vergelijken

Moet er werk worden verricht aan uw dakbedekking en bent u op zoek naar een dakdekker? Dan raden wij u aan om eerst een aantal dakdekkers te vergelijken voordat u een keus maakt. De diverse specialisten hebben zeer uiteenlopende prijzen voor dezelfde diensten. Wij hebben de dakdekkers geselecteerd op de prijs-kwaliteit verhoudingen. Daarnaast controleren we of de kwaliteit van de werkzaamheden van het dakdekkersbedrijf aan de hoogste eisen voldoet. Vraag via Kwieq een offerte aan bij menig dakdekkersbedrijf in uw regio en bespaar tot 40% op uw investering!

Dakpannen

De meest bekende soorten dakpannen zijn van beton en keramiek. De keramische dakpannen zijn van klei gemaakt en afgebakken. De betonnen dakpannen zijn aanzienlijk voordeliger. Een groot nadeel is dat zij snel een doffe kleur krijgen. Keramische dakpannen zijn duurder maar erg populair. Men kiest voornamelijk vanwege het uiterlijk voor deze soort. Het voordeel van deze pannen is dat zij voor langere tijd hun kleur behouden.

Bitumen

Bitumen kan uw dakdekker op platte daken worden toegepast. Deze soort dakbedekking bestaat uit aardolie en hecht zich perfect aan uw dak. Het voordeel van bitumen is dat zij goede weerstand bieden tegen water. De dakdekker van uw keus stuurt u graag een offerte met meer informatie.

PVC

Deze dakbedekking bestaat uit kunststof en is erg duurzaam. Het kan op elk soort dak worden toegepast. De aanschafprijs is laag en u hoeft maar weinig onderhoud te plegen. PVC is een milieuvriendelijk materiaal en wortelvast. Het is mogelijk om dit materiaal in allerlei kleuren te verkrijgen bij uw dakdekkersbedrijf.

Shingles

Shingles zijn leverbaar in diverse kleuren, formaten en modellen. Over het algemeen worden shingles van bitumen gemaakt. Bij shingles overlappen afzonderlijke elementen elkaar. Er zijn geen naden zichtbaar bij deze soort. Tuinhuisjes, terrassen en overkappingen worden dikwijls met shingles bedekt. Uw dakdekkersbedrijf kan u van meer informatie voorzien.

Groene dakbedekking

Groen op uw dak zorgt voor een uitstekende isolatie, uw woning zal in de zomer koel blijven en in de winter blijft de warmte binnen. Onderhouden kunt u tweemaal per jaar doen. Vergeet niet om deze dakbedekking met regelmaat water te geven, zodat het groen blijft bloeien. Het is mogelijk om een dakdekker het onderhoud te laten plegen.

EPDM

EPDM is een afkorting van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit materiaal is zeer duurzaam en wortelvast. Het bestaat uit synthetische rubberfolie en hoeft nauwelijks te worden onderhouden. EPDM geeft lekkage geen kans, biedt weerstand tegen UV-stralingen en uw dak heeft een goede bescherming tegen diverse weersomstandigheden. U krijgt meer informatie als u een offerte aanvraagt van een dakdekkersbedrijf.