CV Ketel offertes vergelijken

CV Ketel offertes vergelijken

Als u bij Kwieq een offerte aanvraagt, krijgt u de beste aanbiedingen uit uw eigen regio. Het aanvragen van een offerte verplicht u nergens aan en het kost u niets. U kunt nu thuis in uw eigen tijd een keuze maken uit de meest vakkundige monteurs. Zo weet u zeker dat u de beste offerte heeft uitgekozen.

Waarom gebruik maken van Kwieq?

• U bespaart geld
• Wij kiezen voor u de beste monteurs
• Het is kosteloos en u zit nergens aan vast
• Tot wel 5 aanbiedingen uit uw eigen regio

Werkzaamheden

Wij zijn erg veelzijdig op het gebied van CV ketels en kunnen een specialist voor u vinden voor alle voorkomende werkzaamheden rondom de verwarming. Het onderhoud en de reparatie van CV ketels kent geen geheimen meer voor onze monteurs. De branche van CV ketels is in constante ontwikkeling en onze vakmensen zorgen ervoor dat zij niet achterblijven. Vaak zien wij dat men een oude CV ketel te lang blijven gebruiken. Er zijn inmiddels veel zuinigere systemen die uw rekening aanzienlijk kunnen verlagen en het milieu besparen.

Diverse soorten ketels

U hebt veel mogelijkheden bij het kiezen van een nieuwe CV ketel. Er zijn HR ketels en combiketels. Met een HR ketel kunt u het meeste besparen op energie. Deze ketels hebben een rendement van meer dan 100% dit is een kwart meer dan het rendement van een normale ketel. Een ketel wordt gestookt met olie en gas. Het water wordt verhit en een pomp zorgt ervoor dat het warme water richting uw verwarming wordt gestuwd. Laat u informeren door een van onze deskundigen of vraag een offerte aan, u krijgt een advies op maat.

Onderhoudscontracten

U wilt vanzelfsprekend het beste uit uw verwarming halen. Uw CV ketel gaat het langst mee wanneer u er met regelmaat onderhoud aan pleegt. Niet iedereen heeft de tijd om onderhoud te plegen. Laat een vakkundige specialist uw CV onderhouden. Zij hebben alle kennis en materialen die nodig zijn voor onderhoud. Uw CV ketel gaat met onderhoud minder snel kapot en door regelmatig reparaties uit te laten voeren hoeft u niet opeens een grote dure reparatie te laten uitvoeren. Een onderhoudscontract neemt veel last van uw schouders. Als uw probleem haast heeft, zoals bij een kapotte CV ketel bijvoorbeeld, kunt u gebruik maken van onze service die 24 uur per dag voor u beschikbaar is. Wilt u meer informatie? Doe dan een offerte aanvraag via het contactformulier.