Maak vrijblijvend kennis

Bedrijf aanmelden

Kwieq is een uniek online platform dat vraag en aanbod samenbrengt. Wij stellen u in staat om uw bedrijf op no cure, no pay basis te promoten bij uw potentiële klanten. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan. Wij zijn zowel per contactformulier als telefonisch te bereiken.

Meld uw bedrijf aan Of bel: 085 500 9900

Lead generatie

Kwieq investeert in reclamecampagnes om bezoekers die op zoek zijn naar een vakman op onze website te krijgen. Naast relevante informatie bieden wij de bezoeker de mogelijkheid om contact op te nemen met een specialist. Dat zou uw bedrijf kunnen zijn.

U bent sterk in uw werkgebied, wij in online marketing. Wij zijn zo overtuigd van onze kennis dat wij u op no cure no pay wijze van dienst kunnen zijn. Geen risico dus!

kwieq_lead

“Kwieq, de schakel tussen particulier en bedrijf!”

kwieq_no_cure

No cure, no pay

Wij zijn overtuigd van ons product. Daarom stellen wij ons kwetsbaar op richting u. Bij ons investeert u alleen in het resultaat (de offerteaanvraag). Zo weet u van te voren dus exact waar u aan toe bent.

Geen onduidelijke contractconstructies maar een vaste investering per lead. Geen aanvragen, dan ook geen rekening. Zo eenvoudig is het.

“U zoekt nieuwe klanten? Wij hebben ze!”

 

Gratis bedrijfsvermelding

Door middel van een prominente bedrijfsvermelding brengen wij uw bedrijf onder de aandacht bij de bezoekers op Kwieq. Via uw gratis vermelding stellen wij de bezoeker in staat om direct contact met u op te nemen.

vermelding_kwieq

“Kwieq bezorgt uw bedrijf op korte termijn nieuwe klanten”

kwieq_bedrijfspagina

Gratis bedrijfspagina

Naast een bedrijfsvermelding stellen wij kosteloos een unieke bedrijfspagina voor u op gericht op uw bedrijf en werkzaamheden. Wij laten onze bezoekers kennis maken met uw bedrijf. Kwieq gaat voor kwaliteit, daarom kunnen klanten uw werkzaamheden beoordelen. Overtuig nieuwe klanten met kwalitatief werk en goede recensies.

“Geen aanvragen ontvangen? Dan ook geen rekening.”

Hoeveel opdrachten zijn er voor u?

Kwieq “koppelt” dagelijks vele opdrachtgevers aan goede specialisten. De hoeveelheid opdrachten die wij voor u hebben is onder andere afhankelijk van uw werkgebied en werkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

kwieq_opdrachten

kwieq_hoe_het_werkt

Hoe werkt het?

Wij bieden bezoekers de mogelijkheid om offertes te vergelijken of direct contact met u op te nemen.

Via uw bedrijfsvermelding of bedrijfspagina komt u direct in contact met de klant. U investeert een vast bedrag per aanvraag, verder dus geen addertjes onder het gras.

Interesse in deelname?

Wilt u leads ontvangen? Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden. Wanneer u het contactformulier invult dan ontvangt u van ons de voorwaarden en prijsinformatie.

Voordat wij contact met u opnemen brengen wij eerst de mogelijkheden voor u in kaart. Vandaar dat het van belang is dat wij weten uit welke branches u leads zou willen ontvangen en hoe groot uw werkgebied is. Op deze manier kunnen wij u een compleet beeld geven van de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Neem dan contact met ons op via 085 500 9900.

Waarom deelnemen?

Vul eens vrijblijvend het contactformulier in en maak kennis met Kwieq. Wij brengen u in contact met nieuwe klanten. Profiteer van:

  • No cure, no pay werkwijze. U investeert alleen in het resultaat, de lead!
  • Geen onduidelijke contractconstructies
  • Ontvang leads uit uw werkgebied
  • Gratis bedrijfsvermelding
  • Gratis bedrijfspagina

2. Bedrijfsaanmelding NL

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*